Peru 2017 Tour

Tour Peru met Trains magazine in 2017! In deel 1 van onze tour gaan we het Andesgebergte reizen, 58 bruggen, 69 tunnels en 13 zigzags verplaatsen – allemaal op een exclusief privaat-charter. Special Interest Tours and Trains magazine samenwerken met de FCCA (Ferrocarril Central Andino) om deze VIP-ervaring te bieden, een exclusieve tour met mogelijkheden voor de spoorwegfotografie die niet kan worden gedupliceerd. Het FCCA-charter zal reizen op segmenten van het spoor dat niet voor het publiek beschikbaar is, en reizen in een tempo voor de gasten om de route volledig op prijs te stellen. De FCCA wordt beschouwd als de ‚hoogste en moeilijkste‘ spoorweg en een van de ’spoorwegwonderen van de wereld‘. Om dit persoonlijk te ervaren in dit tempo is echt een eenmalige ervaring voor elke treinliefhebber.

In deel twee reizen ik iconisch Peru per spoor. We starten dit stukje van de tour in Puno op het prachtige Titicaca-meer. Na het ontdekken van die regio gaan we naar de oude stad Cusco via de Andes Explorer, die de titel van de mooiste spoorweg in de wereld beweert. We zullen genieten van een spectaculair uitzicht op de Andes- en Huatanay-rivier. Vervolgens reizen we naar Machu Picchu, de adembenemende 15e-eeuwse Incan-citadel die hoog in het Andesgebergte is gebouwd.

Speciale gasten op de tour zijn Jim Wrinn, redacteur van Trains magazine, Dr. Juan Olaechea, FCCA Chairman, en Henry Posner III, voorzitter van FCCA-aandeelhouder, Railroad Development Corporation. Deze tour vindt plaats op 25 september. 5, 2017. Zorg ervoor dat u uw reservering snel maakt omdat de ruimte beperkt is. Bel 727-330-7738 om vandaag te reserveren!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.